Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: استفاده حداکثری از توان علمی دانشگاه ها برای افزایش تولید و ازدیاد برداشت از میادین نفت و گاز مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، مسعود کرباسیان امروز در مراسم امضای ۱۳ قرارداد پژوهشی و افزایش ضریب بازیافت میادین نفتی با دانشگاه‌ها با بیان اینکه ارزش کل قراردادهای واگذار شده از سوی شرکت نفت به دانشگاه‌ها بالغ بر ۱۰۰۸ میلیارد تومان و ۵۰ میلیون یورو است، اظهار کرد: امروز ۱۳ قرارداد با ۱۳ دانشگاه کشور در زمینه افزایش ضریب بازیافت امضا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد دانشگاه پنج دانشگاه خلیج فارس علم و صنعت صنعتی اصفهان فردوسی مشهد و شهید چمران اهواز جدیدا به جمع دانشگاه‌های همکار با صنعت نفت اضافه شده‌اند و باید گفت کل دانشگاه‌های نفتی کشور به عنوان همکار به ما کمک می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پروژه همکاری با دانشگاه‌ها از سال ۱۳۹۴ شروع شد و همان سال حدود ۹ میدان نفتی به هشت دانشگاه برای مطالعه واگذار شد، اظهار کرد: در چارچوب آنها راه‌کارهای علمی و عملی برای افزایش بازیافت و در نتیجه محور بودن دنبال شد و همچنین برای چالش‌های تولید راهکارهای فناورانه ارائه شد.

کرباسیان تصریح کرد: ایجاد رابطه هدفمند و بلندمدت با دانشگاه‌ها جهت استفاده حداکثری از مراکز دانشگاهی مدنظر بوده و این عملکرد فوق ادامه پیدا کرده که امروز شاهد امضای ۱۳ قرارداد هستیم.

وی با بیان اینکه برای ۹ قراردادی که طی ماه گذشته با دانشگاه‌ها امضا شد ۲۹۳ میلیارد تومان و ۱۴ میلیون یورو سرمایه به مدت ۱۰ سال در نظر گرفته شده است، گفت: ۳۶ درصد کل ذخایر نفتی کشور را شامل می‌شود و در حال حاضر ۲۰ درصد نیز پیشرفت دارد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت، ۲۱۷ نفر در این ۹ طرح مشغول به کار هستند و تاکنون ضریب با بازیافت در برخی میادین به نتا یجی رسیده است.

کرباسیان با بیان اینکه درا ین پروژه‌ها ایجاد ارتباط بین دانشگاه های داخل و خارج از کشور نیز مدنظر قرار گرفته است، اظهار کرد: کلیه آزمایشگاه‌های نفتی دانشگاه‌های طرف قرارداد تجهیز شدند بانک اطلاعاتی برای مخازن ایجاد شده و شبکه‌های نوآورانه و فناورانه درداخل کشور برای تبادل اندیشه ایجاد شده است.

وی مجموع مبلغ قرارداد افزایش ضریب بازیافت برای ۱۳ میدان نفتی و گازی را ۷۱۵ میلیارد تومان و ۳۶ میلیون یورو به مدت ۱۰ سال عنوان و اظهار کرد: این میادین ۱۴ درصد حجم ذخایر نفتی و ۴۷ درصد ذخایر گازی کشور را در برمی‌گیرند.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت، مجموعا بیش از ۵۰ درصد ذخایر نفتی و ۴۷ درصد ذخایر گازی کشور جهت افزایش ضریب بازیافت با دانشگاه‌ها قرارداد دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت نفت شرکت ملی نفت مدیرعامل شرکت ملی نفت افزایش ضریب بازیافت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!