Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان در مراسم امضاء قرارداد پژوهشی میان وزارت نفت و تعدادی از دانشگاه های کشور، قرارداد طرح پژوهشی افزایش ضریب بازیافت میدان نفتی مارون به امضاء رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران رسید.

آئین امضاء قرارداد پژوهشی وزارت نفت با دانشگاه‌های منتخب کشور به منظور افزایش بازیافت ۱۳ میدان نفتی و گازی با حضور بیژن زنگنه وزیر نفت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قراردادها شامل ۱۱ میدان نفتی و ۲ میدان گازی است که در مجموع مبلغ این قراردادها ۳۵ میلیون یورو و ۷۱۶ میلیارد تومان خواهد بود. در این مرحله، قرارداد مطالعه میدان نفتی مارون به منظور افزایش ضریب برداشت نفت از این منبع مهم نفتی به امضاء سید مهدی ابطحی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مسعود کرباسیان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران رسید.

انجام پژوهش های کاربردی و ارائه مشاوره درخصوص توسعه میدان نفتی مارون، انجام تحقیقات درخصوص افزایش میزان استحصال نفت از این میدان نفتی و ارائه طرح های جدید در راستای توسعه این میدان نفتی بر عهده دانشگاه صنعتی اصفهان است.

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان، طرح پژوهشی افزایش برداشت از میدان نفتی مارون طی یک قرارداد ۱۰ ساله به دانشگاه صنعتی اصفهان واگذار شده و در این فرآیند امکان ارائه طرح ها و پروژه های جدید به منظور انجام پژوهش درخصوص دیگر ابعاد توسعه و بهینه سازی استحصال از این میدان نفتی امکان پذیر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه صنعتي اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان میدان نفتی مارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۴۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، سجاد محمد علی نژاد امروز در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: شرکت های دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت ها عموما توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می شوند.

محمد علی نژاد، ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری را کلیدی‌ترین رکن در ایجاد رشد پایداری اقتصادی دانست و گفت: از این رو قطعا ورود کسب و کارهای دانش‌بنیان موجب خواهد شد تا ارزش افزوده جدیدی به زنجیره تامین کشور اضافه شود.

وی اعلام کرد: تاکنون ۵۶ پارک فناوری در کشور راه‌اندازی شده است که در این موسسات تعداد ۲۵۰۰ شرکت فناور مستقر است و ۲۵۰۰ از این شرکت ها دانش بنیان هستند و وظیفه اصلی آنها توسعه فناوری است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم ادامه داد: امسال برنامه‌هایی را در حوزه توسعه و رشد اقتصاد دانش‌بنیان اتخاذ کرده‌ایم که یکی از آنها انتخاب برخی از پارک‌های فناوری به عنوان متولی توسعه زنجیره ارزش تامین راهبردی در حوزه های مشخص براساس آمایش سرزمین است.

وی تاکید کرد: با فعال شدن شرکت های دانش بنیان در زنجیره تامین محصولات و خدمات در استانها، جریان اقتصادی رونق خواهد گرفت و شرکت های جدیدی نیز ایجاد خواهد شد.

محمدعلی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین رسوخ فناوری به صنایع سنتی از دیگر اقدامات در دستور کار ما است که در این راستا ۱۰ پارک علم و فناوری مامور این کار شده اند تا بازدهی بیشتر این صنایع و رشد دانش بنیان آنها را رقم بزنند.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این رویداد گامی در جهت توسعه و تقویت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است.

اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 6100392

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • نکات مهم در انتخاب گیربکس صنعتی
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق